OZNÁMENÍ - neděle 7. dubna je 2. neděle velikonoční (Božího milosrdenství)
Neděle 14. dubna je 3. neděle velikonoční

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• Dnes po obou nedělních bohoslužbách proběhne „školení“ k přípravě farního kafe. Kdo byste měli zájem se někdy podílet na přípravě farního kafe, přijďte po bohoslužbě do kuchyňky, seznámíme se s tím, co je na farní kafe potřeba, kde co najdeme, jak se obsluhují kávovary. Tato průprava se může hodit i při jiných farních akcích. Byli bychom rádi, kdyby farní kafe umělo připravit co nejvíce farníků, aby tato služba nestála jen na hrstce těch nejobětavějších. 

• V neděli 14. a 21. dubna bude v kostele sv. Václava tradiční charitativní bazárek dětského jarního oblečení, obuvi, hraček a dalších věcí pro děti a mládež. Darované věci přinášejte prosím do kostela nejlépe do 11. dubna. Bazárek se bude připravovat ve čtvrtek 11. dubna od 17:40, organizátorky Madla a Lenka ocení pomoc s touto přípravou. Nerozebrané oblečení poputuje do Diakonie Broumov.

• V pátek 19. dubna se uskuteční v 19 hodin (po večerní bohoslužbě) v sále u sv. Václava pánský klub, tentokrát bez přednášky, „relaxační“. Můžete se těšit na fotbálek, šipky, ping-pong, biliár, rozhovory... zkrátka příjemně strávený čas. 

• V termínu 19.–21. 4. se bude konat víkendové setkání Taizé „Ty znáš můj neklid“, ekumenické setkání, na které přijedou mladí lidé z Česka i dalších evropských zemí. Pro tyto lidi sháníme ubytování (dvě noci a dvě snídaně, přespání může být na zemi na karimatce). Pokud byste někdo mohli ubytování poskytnout, ozvěte se na adresu taize.praha@gmail.com, nebo Štěpánu Rechnerovi (stepan.rechner@gmail.com).

Z liturgického kalendáře:

Pondělí 8. dubna je slavnost Zvěstování Páně.

Přejeme všem požehnaný týden.


Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 31. března je Slavnost Zmrtvýchvstání Páně
Neděle 7. dubna je 2. neděle velikonoční (Božího milosrdenství)