OZNÁMENÍ - neděle 19. listopadu, 33. neděle v mezidobí
Neděle 26. listopadu je Slavnost Ježíše Krista Krále

• Dnešní sbírka je určena na provoz a potřeby naší farnosti. Všem dárcům děkujeme.

• Dnes končí sbírka pro lidi bez domova, děkujeme všem dárcům i zprostředkovatelům. Příští neděli budou zveřejněna přání našich sociálně velmi znevýhodněných spoluobčanů, pro které budeme opět moct pořídit možná jediné vánoční dárky.

• V pátek 24. listopadu se bude konat v sále sv. Václava od 19 hodin Dámský klub na téma „Místo, kde jsem prožila něco výjimečného“. Hostem bude Štěpán Škoch, který bude vyprávět o své cestě do Nepálu.

• Příští neděli 26. listopadu zveme děti a rodiče v 16:30 na faru na představení loutkového divadla. Na programu je pohádka s názvem Princezna Jasoňka.

• Rádi bychom navázali na tradici společného vyrábění adventních věnců a naplánovali jsme ho na pátek 1. prosince od 17 hodin v sále u sv. Václava. Budou možné dvě formy účasti – 1) pokud chci využít připravený materiál (korpus, větve, svíčky, ozdoby), je potřeba se dopředu přihlásit a zaplatit vstupné cca 300 Kč za věnec; 2) pokud si chci přinést vlastní kompletní materiál, vstupné platit nemusím. I v tomto případě budeme rádi, když se přihlásíte, abychom měli představu, kolik lidí přijde. Zveme všechny, kdo by měli zájem o společné vyrábění při čaji či svařáku, akce je otevřená pro dospělé i děti. Přihlašování je možné do neděle 26. listopadu – můžete se zapsat na papír na lavici v zadní části kostela, anebo poslat e-mail na adresu kancelar@farnostvrsovice.cz.

• Letošní Mikulášská besídka pro děti se bude konat v úterý 5. prosince od 17 hodin v kostele sv. Mikuláše. Můžete se těšit na divadelní představení, společné zpívání, Mikuláše s anděly (a možná i s čertem), a samozřejmě také na dárky. Přihlašujte prosím počet dětí, které na Mikulášskou přijdou, buď na papír vzadu na lavici, anebo na adresu farní kanceláře (kancelar@farnostvrsovice.cz), obojí do neděle 26. listopadu. Vstupné je 120 Kč za dítě, bude se platit hotově na místě.

• Příští neděli budou natištěné materiály k prvnímu setkání adventních modlitebních skupinek, takže už se můžete začít domlouvat na termínu setkání. Kdo by zatím žádnou skupinku neměl a chtěl by se k nějaké připojit, bude příležitost se domluvit po mši 3. prosince (1. neděle adventní).


Přejeme všem požehnaný týden.



Události
Archiv
OZNÁMENÍ - neděle 12. listopadu, 32. neděle v mezidobí
Neděle 19. listopadu je 33. neděle v mezidobí